Ossity is our latest product. It's a search hub and web research tool. Try it now for free!


This page has been Textised!
The original page address was https://www.reos.nl/

Krachtige eerstelijnszorg organiseren in de regio  
Met professionals, organisaties en netwerken realiseren wij een gezondere wijk, gemeente of regio. Daarbij staat voor ons de mens steeds centraal met als ultiem doel: een betere gezondheid voor alle inwoners. Gezondheid zien wij breed: het gaat om vitaliteit, zinvol in het leven staan en mee kunnen doen in de maatschappij.

meer informatie
Meld je aan voor de nieuwsbrief  
Om onze activiteiten nog breder en toegankelijker te delen, versturen wij een periodieke nieuwsbrief. Daarin vertellen wij over de laatste ontwikkelingen van Reos. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze kwartaalupdate.

meer informatie
 
Reos in het kort
Reos adviseert, verbindt en inspireert professionals en organisaties in de eerste lijn en het sociaal domein. In de regio’s Haarlemmermeer, Amstelland, Zuid-Holland Noord, Haaglanden en Hollands Midden. Met brede kennis, veel ervaring, een sterk netwerk, vanuit verschillende rollen, met grote betrokkenheid, onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Met landelijke kennisdeling dankzij het ROS-netwerk.
 

Samen naar gezonde regio's
Of je nu zorgprofessional of zorgbestuurder in de eerste lijn bent, professional of beleidsmaker bij een gemeente of in het sociaal domein: we zetten ons allemaal in om te zorgen dat mensen gezonder zijn en zich gezonder voelen.

We willen dat mensen die zorg nodig hebben, de juiste zorg op de juiste plek krijgen, zo dicht mogelijk bij huis. Tegen aanvaardbare maatschappelijke kosten met zorgprofessionals die met plezier hun werk doen. 

Dat vraagt nogal wat van iedereen afzonderlijk en gezamenlijk. Het vraagt bijvoorbeeld om een bredere kijk op ziekte en gezondheid, een sterkere eerste lijn, meer verbinding tussen zorg, gemeenten, welzijn. En het vraagt om nieuwe samenwerkingsvormen en een groter verandervermogen van organisaties, bestuurders en professionals.      

Reos werkt samen met zorgorganisaties, de zorgverzekeraar, gemeenten en welzijn aan een gezondere regio met de juiste zorg op de juiste plek. We zorgen voor samenhang van goede initiatieven, voor inspiratie en prikkels om te vernieuwen en bieden ondersteuning en advies van strategie tot implementatie.  

Onderwerpen die door alles heen spelen:

Nieuws
498 499 497 496 
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang uitnodigingen informatieve bijeenkomsten


Ontvang onze nieuwsbriefReos - De juiste zorg op de juiste plaats
Legewerfsteeg 10  2312 GW Leiden 
Top


Textise: Back to top

This text-only page was created by Textise (www.textise.net) © Textise - CPC LLC
To find out more about our product, visit Textise.org.