Ossity is our latest product. It's a search hub and web research tool. Try it now for free!


This page has been Textised!
The original page address was http://land5-romania-steplex-gel.rocket.denisyakovlev.moscow/

[Image: img]  
"ȘTIREA SĂPTĂMNII:
„DE CE SUTE DE OAMNEI DEVIN HANDICAP? CINE ÎI VA SALVA DE BOLILE INCURABILE?”
Un t'năr specialist a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a primit un premiu important din partea comunității medicale pentru crearea unui remediu care eliberă de boli articulare. Acesta ajută la milioane de oameni din întreaga lume să prevină nu numai osteocondroza, artrita, osteoartrita și alte leziuni ale aparatului locomotor, dar și coagularea de s'nge cauzată de degradarea articulațiilor. 

[Image: img]   Data publicării articolului:18.02.2022  
S-a înt'mplat ceva uimitor 18.02.2022   la Congresul european al speciliștilor în domeniul reumatologiei. Timp de 10 minute întreaga sală l-a aplaudat bărbatului care stătea pe podium. Acest bărbat era Andrei Popescu, un t'năr specialist din capitala noastră. Acesta a dezvoltat o formulă unică pentru eliminarea bolilor articulare la orice v'rstă și prevenirea distrugerii complete a acestora. 

Andrei Popescu a venit cu o idee grozavă, iar oamenii de știință, at't specialiști din clinicile din capitală, c't și din alte centre științifice s-au ocupat de punerea în practică a acestei idei. Remediul a fost deja creat și oferă rezultate excelente.

Modul în care noul remediu poate salva milioane de oameni de scaun cu rotile și cum poate fi cumpărat la reducere de cetățenii noștri, aflați în articolul nostru de astăzi. 
Jurnalist: Bună ziua, Andrei, ești unul dintre cei mai inteligenți studenți la medicină din lume. Cum ți-a venit ideea de a crea acest produs?”

Nu aș vrea să vorbesc despre asta în public, dar motivația mea a fost pur personală. În urmă cu c'țiva ani, mama a suferit de coagularea s'ngelui din cauza degradării articulațiilor. La început, a avut doar dureri articulare ușoare. Nu m-am îngrijorat pentru că pur și simplu nu arăta c't de mult suferea. Apoi, din cauza neglijenței specialistului și a terapiei prescrise incorect, s-a coagulat foarte mult s'nge. Și, ca urmare, nu mai este printre noi.

În ultimii trei ani, m-am dedicat complet acestui subiect. De fapt, noua metodă de terapie a bolilor articulare despre care toată lumea vorbește acum, a apărut în procesul de redactare a lucrării de diplomă. Mi-am dat seama că am descoperit ceva nou. Dar nici măcar nu-mi puteam imagina că ar provoca un astfel de interes ridicat din partea diferitelor instituții.

Bunica mea a murit și ea din cauza acestei boli. Atunci am început să studiez problemele legate de bolile articulare și combaterea acestora. Am fost șocat c'nd am realizat că majoritatea mijloacelor din farmacii private sunt substanțe chimice inutile care nu fac dec't agravează situația. Iar mama le lua în fiecare zi.

Jurnalist: Am aflat de interesul ridicat al companiilor farmaceutice internaționale pentru invenția ta. Ai primit oferte de cumpărare?

De îndată ce a apărut anunțul legat de metoda mea, am început imediat să primesc oferte cu privire la v'nzarea ideii. Francezii au fost primii care mi-au oferit 120 de mii de euro . Ultima ofertă pe care am primit-o de la o companie farmaceutică americană, a fost în valoare de 35 milioane de euro . Acum mi-am schimbat numărul de telefon și nu mai stau pe rețelele sociale pentru că primeam oferte în fiecare zi.

Jurnalist: Dar, din c'te știu, nu ai v'ndut formula, este adevărat?

Da. Poate sună puțin dur, dar am reușit să îi enervez pe unii oameni din străinătate. Și ce se va înt'mpla dacă voi vinde formula în străinătate? Vor obține brevetul, vor interzice producția suplimentară și vor crește prețul produsului. Sunt t'năr, dar nu sunt un idiot. În acest caz problemele articulare ale oamenilor ar putea fi incurabile. Un expert străin mi-a spus că un astfel de produs ar costa cel puțin 3.000 de dolari . Și acest lucru este complet greșit. Ce persoană din țara noastră își poate permite acest produs la prețul de trei mii de dolari?

Prin urmare, c'nd am primit o propunere de la centrul medical local de a participa la producția remediul, am acceptat imediat. Am lucrat cu cei mai buni specialiști din cele mai mari centre din țară. A fost minunat. Remediul a fost testat clinic și acum este disponibil.

Dezvoltarea produsului a fost condusă de Silviu Nicolae, asociat al Centrului de reumatologie, specialist cu douăzeci de ani de experiență. L-am rugat să ne spună c'teva cuvinte despre noul produs. 

[Image: img]  

Jurnalist: Domnule Nicolae, ați putea să ne oferiți mai multe informații despre planul de dezvoltare al noului produs în calitate de specialist al Academiei de Reumatologie. Care este esența ideii lui Andrei Popescu? Chiar ajută la ombaterea bolilor reumatice la orice v'rstă?

Ideea lui Andrei este o abordare complet nouă în ceea ce privește combaterea bolilor articulare, chiar și a celor ereditare. Nu este un secret pentru specialiști că toate remediile farmaceutice de astăzi pot fi utile doar în etapele inițiale. În plus, specialiștii lipsiți de scrupule practică adesea o astfel de abordare, astfel la început prescriu clienților o grămadă de remedii, care doar înt'rzie inevitabilul. Și c'nd vine momentul în care perosan practic nu se mai mișcă din cauza durerii, îl trimit în sala de operație. Cum funcționează remediile învechite? Ineficient și cu efecte secundare toxice. Acest lucru duce la un punct mort, deoarece aceste mijloace ajută doar la ameliorarea durerii, dar nu la combaterea bolilor articulare. Acestea elimină doar consecințele, nu cauza, astfel aceste remedii nu vindecă, ci doar înrăutățesc starea persoanei. O nouă descoperire Steplex ajută la eliminarea a bolilor articulare. Am testat gelul o lună Steplex pe un grup de 50 de persoane cu diverse boli articulare de gradul 1, 2 și 3. Studiile au arătat că persoanele cu boala de gradul 1 și 2 s-au recuperat complet, în timp ce 27% dintre participanți cu boala de gradul 3 au reușit să se recupere, iar durerea a dispărut.

Acestea sunt rezultatele obținute de unii dintre clienții noștri:


[Image: img]  
Această personă suferea de artrită reumatoidă de genunchi de gradul 1. După cum puteți vedea, boala a dispărut complet după 55 zile.[Image: img]  
Osteoartrita tipică a genunchiului de gradul 2 a dispărut complet după 37 zile.[Image: img]  
Acesta este gradul 3. Osteoartrita articulațiilor la degetele mici. Recuperare după primul curs.


Jurnalist: Ce boli articulare pot fi periculoase?

Complicațiile inițiale ale osteoartritei genunchiului sunt inflamarea persistentă a țesuturilor moi din jurul acestuia. Prin urmare, persoanele chiar și în fazele 1 și 2 sunt diagnosticate adesea cu artrită, capsulită, tendinită, bursită, miozită etc. Toate aceste procese provoacă cicatrici de deformare a țesuturilor moi. Astfel, oamenii își pierd abilitățile fiziologice. Apare o instabilitate secundară a articulației genunchiului care mai devreme sau mai t'rziu va duce la separarea sau chiar la ruperea ligamentului încrucișat anterior și posterior.

Extremitatea inferioară de pe partea leziunii se scurtează treptat. Chiar și c'țiva milimetri, care reduc înălțimea fantei articulației în timpul dezintegrării țesutului cartilajului, sunt importante pentru distribuția uniformă a amortizării. Dacă amortizarea este făcută greșit, discurile intervertebrale ale părții lombare de pe partea leziunii devin mai proeminente. Articulația sacro-iliacă treptat se distruge.

La începutul anilor 2000 oamenii de știință au descoperit că p'nă la 90%  din problemele articulare apar doar dintr-un singur motiv, și anume aportul insuficient de s'nge la țesutul osos al articulației. Ca rezultat, cartilajul și oasele sunt distruse treptat, țesuturile din jur sunt infectate. Și dacă eliminați cauza, puteți renunța practic la operațiile costisitoare.

Ideea lui Andrei ajută la reglarea aprovizionării cu s'nge a întregului sistem musculo-scheletic al unei persoane. Acest lucru face posibilă eliminarea riscului de distrugere a articulației în stadiul inițial al bolii. Dar acest lucru cu siguranță nu este suficient pentru a recupera etapele dificile atunci c'nd merge vorba de pierderea completă a mișcării articulare. De aceea este nevoie de at't de mult efort de la un număr at't de mare de experți și specialiști pentru a crea un remediu eficient pe baza formulei prezentate care restabilește țesutul articular și flexibilitatea întregului sistem la orice v'rstă.

Jurnalist: Dar se spune că refacerea articulațiilor nu este posibilă fără intervenție chirurgicală, mai ales după v'rsta de 40 de ani, este adevărat?

E o prostie. Este dorința companiilor farmaceutice de a face bani. S-a dovedit cu mult timp în urmă că orice sistem din corpul uman se poate regenera singur. Trebuie doar ajutat - pentru a elimina procesele inflamatorii, a consolida aportul de s'nge și a accelera expulzarea celulelor moarte și a toxinelor.

Jurnalist: Și cum au fost combătute bolile articulare înainte? Există multe mijloacea pentru eliminarea acestora în farmacii private?

Aceasta este și problema - sunt prea multe. Toate acestea se bazează pe principiul descris chiar la începutul interviului. Aceste mijloace elimină doar simptomele și doar at't. Ușurarea este doar temporară. Dar, în general, acestea fac mai mult rău articulațiilor. Dacă vă uitați la formulele mijloacelor din farmacii private, este clar pentru fiecare specialist că acestea ar trebui luate doar ca ultimă soluție.

Jurnalist: Ce conține remediul dvs. spre deosebire de aceste mijloace? Ajută la restabilirea mobilității articulațiilor?

Sarcina principală a Steplex este construirea unui nou țesut osos și a unui cartilaj în locul celui deteriorat și restabilirea aportului de s'nge. O utilizare este suficientă pentru a activa peste 930.000 de celule care participă direct la procesul de restabilire a mobilității articulare. Si așa mai departe. Acesta este secretul produsului.

Noi, la fel ca Andrei, am abordat această problemă destul de banal.Steplex nu este doar un simplu amestec de formule chimice, ci o combinație unică de extracte extrem de concentrate de origine vegetală. Acest lucru face ca utilizarea să fie nu numai eficient, ci și complet sigur.

Literalmente la 1-2 de la prima  utilizare Steplex, fluxul de s'nge în țesuturile articulației începe să fie restabilit. Mai mult, celulele și țesuturile articulației sunt reînnoite și mobilitatea lor este restabilită chiar și în cele mai neglijate cazuri. În plus, spre deosebire de chimicalele din farmacii private,Steplex nu irită pielea și nu provoacă reacții alergice.

Jurnalist: Dar produsul dvs. va fi v'ndut și în farmacii private? C't va costa?

Suntem conștienți de faptul că imediat ce a devenit clar că avem ceva permanent, farmaciștii privați au început să ne atace pe toate fronturile. La început, i-au propus lui Andrei să v'ndă formula. Și nu pentru a-l produce. Dimpotrivă, pentru a nu pune deloc produsul în producție. Mijloacele pentru articulații aduc cel mai mare profit pe piața farmaceutică din lume. Numai în Statele Unite, v'nzările de astfel de mijloace aduc miliarde de dolari. Remediul nostru poate schimba radical situația de pe piață. Nimeni nu va mai cheltui bani pe acele produse învechite în fiecare lună sau pe operații costisitoare și proteze articulare, odată utilizarea remediului.Steplex și restabilirea mobilității articulațiilor pentru totdeauna la orice v'rstă.

Farmaciile private sunt parteneri ai companiilor farmaceutice și lucrează îndeaproape cu acestea. Astfel depind de v'nzarea remediilor lor. Deci nici nu vor vrea să audă despre noi și despre remediul nostru. În ciuda faptului că acesta este acum singurul remediu pentru eliminarea bolilor articulare și prevenirea complicațiilor sub forma pierderii complete a mobilității lor și a coagularea s'ngelui, a cărui eficacitate a fost dovedită de testele clinice.

Jurnalist: Și dacă nu va fi v'ndut în farmacii private, cum îl putem cumpăra?

Am decis că, dacă farmaciile private nici măcar nu ne vor băga în seamă, ne vom descurca fără ele. Am distribui fără intermediari gelul Steplex. Fără ajutorul farmaciilor private comerciale. Am luat în considerare mai multe variante și am ales-o pe cea mai eficientă. Oricine vrea să cumpere Steplex, lasă o cerere pe site, după care va fi contactat de unul dintre operatori și gelul va fi livrat în cel mai scurt timp posibil. Acum aproape toată lumea are acces la internet. Chiar dacă o persoană nu are computer, cu siguranță are un telefon cu acces la internet.

În perioada 09.02.2022  la 22.02.2022  avem o reducere pentru toți rezidenții țării . Acesta este programul nostru sponsorizat care își propune să atragă atenția asupra acestui produs. Sperăm ca oamenii care vor folosi remediul nostru să le spună povestească și prietenilor lor de beneficiile acestuia.

Jurnalist: C't gelul Steplex costă la reducere?

Avem un contract de succes cu conducerea Asociației de Reumatologi. Reducerea este de 50% pentru clienții noștri . Din fericire, experții înțeleg importanța punerii produsului la dispoziția tuturor, nu doar a anumitor persoanelor. Am promis că nu vom vinde sau exporta produsul nostru. Se va vinde doar în țară.


Reducere pentru rezidenții țării noastre de -50%
REDUCEREA ESTE VALABILĂ PNĂ LA
00
:
44
:
45
ora minute secunde 
318  ron   
[Image: img]  

318  ron   
159  ron  
388 de comentarii
[Image: img]  
Maria Andronache

Povestea ta mi-a mai dat speranță! De doi ani sufăr de osteoartrită severă a genunchiului la ambele picioare, iar piciorul drept este și mai grav, durerea picioarelor se înrăutățește în fiecare zi și abia pot merge. Tot ceea ce m-au sfătuit specialiștii nu a ajutat deloc. Cu siguranță voi împărtăși rezultatele după utilizarea Steplex!

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Andrei Popescu - Autor

Ne pare rău, dacă aveți o astfel de problem gravă, ar trebui să o rezolvați imediat și să nu am'nați recuperarea, deoarece poate fi periculos.

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Mariana Ionescu

Vă mulțumim pentru această inovație! Sufăr de osteocondroză de c'țiva ani, voi comanda acest gel în cur'nd.

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Marius Iordache

Am auzit despre acest specialist într-o revistă. Mulțumesc pentru onestitate!

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Anca Suciu

Am comandat și abia aștept să-l primesc:)

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Daniela Condurache

Am reușit să-l comand! Ar trebui să mi-l livreze m'ine!

21.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Maria Diaconescu

Am comandat acest gel pentru mama mea și l-am primit ieri. Cu reducere și plată ramburs! Mama mea îl folosește deja în mod activ, rezultatele sunt impresionante!

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Amalia Stanciu

Am comandat la reducere pentru mama și tată. Am'ndoi folosesc acest remediu și ambii se simt mai bine în fiecare zi. Merg deja fără baston, ceea ce reprezintă o îmbunătățire uriașă.

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Mihaela Popescu

Am comandat acest gel acum 2 zile, aveam o operație programată de o lună. Nici nu am crezut că mă va ajuta cu adevărat. Am avut artroză, ieri am fost la un specialist în domeniul reumatologiei pentru o examinare și nu i-a venit să creadă, mobilitatea articulațiilor a fost restabilită. M-a întrebat ce am luat, mi-a spus că nu a auzit de un astfel de remediu, altfel mi l-ar fi prescris imediat și nu a mai fost nevoie de operație! Am decis să comand pentru că este posibil să obțin o reducere și mi-a fost teamă că voi răm'ne invalidă după operație.

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Mihai Constantinescu

Chiar am nevoie de acest gel. Acum 5 ani, am fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă de gradul 1, cu ruptură parțială a meniscului și afectarea țesutului periarticular al genunchiului. Abia puteam merge și mă temeam de scaunul cu rotile. Niciun remediu nu m-a ajutat, specialiștii m-au trimis doar la examinări fără sens, dar practic m-au demoralizat complet ... Dar acum c'teva zile, am citit un articol al acestui t'năr om de știință și descoperirea lui. Nu există multe variante în situația mea și, dacă există vreo șansă ca eu să-mi revin, aș fi dispus să încerc. În cele din urmă, am comandat Steplex și l-am folosit timp de 25 de zile, încă nu-mi vine să cred, dar umflătura de la genunchi a început să se retragă, îmi este mai ușor să-mi îndoi genunchii, chiar pot să stau în picioare și să fac c'țiva pași! Este greu de crezut, dar pentru mine - este doar un miracol, voi continua acest curs! Dacă aveți dubii, dacă săpați sau nu - Uitați-vă la mine, am avut o singură călătorie - într-un scaun cu rotile, iar acum trăiesc cu credință în recuperare completă și un viitor fericit și luminos, fără boli articulare. Aveți grijă de sănătatea dvs. în avans, nu am'nați eliminarea problemelor de sănătate, deoarece consecințele pot fi foarte triste! [Image: img]  

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Corina Tănase

Există un adevărat haos și groază în clinici. Nu am mai fost acolo de mult timp, cu siguranță nu s-a schimbat nimic. Și în clinicile private ești jupuit ca o găină, pur și simplu nu ai de ales. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că putem cumpăra acum Steplex la reducere.

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Alexandra Bucur

Acest produs funcționează. Am comandat de pe acest site fără să plătesc în avans. Livrarea durează 3-4 zile. Și într-o săptăm'nă de utilizare, varicele au dispărut complet.

[Image: img]  
22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Georgiana Sorescu

Acesta este un adevărat miracol. Am avut osteoartrită, acum mă simt mai bine, mobilitatea nu a revenit încă pe deplin, dar nu am terminat încă întregul curs. [Image: img]  

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Elena Anghel

Nu pot descrie în cuvinte c't de fericită sunt! Mulțumesc foarte mult! Am scăpat de osteoartrita genunchiului în 47 de zile, este uimitor! [Image: img]  

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Antonia Nicolescu

Eu folosesc acest gel doar de o săptăm'nă. Sincer, rezultatele depășesc așteptările!

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Nicoleta Ciobanu

Bursita de cot a trecut într-o lună! Este un miracol! Mulțumesc!!

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Cristi Păun

Vă mulțumesc pentru acest articol util, am comandat

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Ioana Vasile

Este o înșelătorie? De ce este v'ndut online?

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Andrei Popescu - Autor

Bună ziua! Acest produs se vinde doar aici și garantez calitatea produsului. Vreau ca acest produs să ajungă la oameni la cel mai bun preț.

22.02.2022 2 |Comentarii 


[Image: img]  
Cristina Manolache

Dragă doamnă, ați citit articolul? Se vinde online deoarece farmaciile private nu vor să îl v'ndă. Veți primi livrarea la adresa de domiciliu, veți plăti ramburs. Pe l'ngă livrare, plătiți produsul. Oricum nu se vinde totul online? Haine, pantofi, mobilier.

22.02.2022 2 |Comentarii 


[Image: img]  
Ioana Vasile

Dacă plata este ramburs, atunci este bine. Mulțumesc, voi cumpăra să încerc.

22.02.2022 2 |Comentarii 

[Image: img]  
Raluca Voiculescu

Este minunat că avem copii at't de deștepți! Îi urez sănătate și fericire!

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Dan Grigore

Gelul este grozav, spatele meu a încetat să mai doară, osteocondroza este aproape eliminată complet, acum mă simt mai bine ca niciodată! Comanda mea a sosit de 4 zile. Vă mulțumim pentru reducere și livrare rapidă! Apropo, reducerea se aplică tuturor locuitorilor țării, avem noroc că acest gel poate fi cumpărată și livrată în doar c'teva zile!

22.02.2022  |Comentarii 

[Image: img]  
Mădălin Cristescu

Invenția ta m-a ajutat să scap de artrita la m'nă în 35 de zile! Nu-mi puteam imagina că este posibil, mulțumesc, m-ai salvat!

22.02.2022  |Comentarii 


Textise: Back to top

This text-only page was created by Textise (www.textise.net) © Textise - CPC LLC
To find out more about our product, visit Textise.org.