Ossity is our latest product. It's a search hub and web research tool. Try it now for free!


This page has been Textised!
The original page address was https://www.bbnox.nl/

[Image: Op 100m van het oudste stadspark van Nederland "De Plantage".]  [Image: Kom verder ...]  [Image: Naast "De Ketel Factory".]  [Image: Op 10 minuten wandelen van het historisch centrum van Schiedam.]  [Image: Uit eten of thuis eten ...?]  
Welkom
In de voormalige tegelwerkplaats van dit oude pand, gelegen tussen “de Plantage”; het oudste stadspark van Nederland en molen “de Nolet”, is het heerlijk slapen!


De Studio
De studio is van alle gemakken voorzien, heeft een eigen keuken, een groot 2 persoonsbed, kabel televisie en een aparte eigen badkamer met een karakteristieke sfeer en een stortdouche.
Meer info>
Latest Posts
Vespers voor vijftig stemmen
16 oktober 2016 | Geen reacties
Op zondag 30 oktober geniet Schiedam van een wereldpremière: Nieuwe vespers voor vijftig stemmen. Met deze vespers brengt INTORNO nieuw muzikaal werk gebaseerd op oude technieken.

Uniek concert
Je luistert naar…

Read more »
The Summer is Magic
7 september 2016 | Geen reacties
The Summer is Magic is fun, food, drinks, music & entertainment! Kom ook zaterdag 10 september naar het spetterende zomerfeest in de Parckhoeve Rijnmond.

The Summer is Magic wordt georganiseerd…

Read more »
Paranormaal beurs
16 oktober 2016 | Geen reacties
Wat zeggen de sterren over jouw toekomst? Laat tijdens de Paranormaal Beurs op zondag 30 oktober je toekomst voorspellen!

Read more »


Textise: Back to top

This text-only page was created by Textise (www.textise.net) © Textise - CPC LLC
To find out more about our product, visit Textise.org.