Ossity is our latest product. It's a search hub and web research tool. Try it now for free!


This page has been Textised!
The original page address was http://15-ro-diaform-plus.euro-shop.store/

[Image: img]  
O abordare inovatoare a tratamentului diabetului a fost propusă de experții germani.
Timp de 3 ani a arătat rezultate uimitoare – ionii de potasiu stau la baza terapiei Diabetul este una dintre cele mai teribile boli, poate fi învins.
Noul tip de tratament propus de experții germani nu numai că dă speranță, dar arată și rezultate reale ale vindecării. Un nou tip de tratament propus de experții germani nu numai că dă speranță, dar arată și rezultate reale ale curei. Și pentru aceasta nu este nevoie să utilizați remedii complexe – este suficient să luați complexe speciale care conțin potasiu. Costul acestor complexe este incredibil de scăzut, iar tratamentul cu potasiu însuși este disponibil pentru toată lumea.
[Image: image]  


Am rugat-o pe Galina Păltinean, un endocrinolog principal, academician, director al Centrului de Cercetare de Endocrinologică, șef al Departamentului de Endocrinologie, să ne spună mai multe despre un nou mod de a scăpa de diabet. 
Prezentatoare: „Doamna Galina, ne puteți spune care este esența abordării germane a tratamentului diabetului zaharat?”

Galina Păltinean: Să începem cu faptul că există o panică reală despre diabet în Germania chiar acum. Și este destul de întemeiat. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit statisticilor medicale, diabetul a crescut de la locul opt la al doilea în lista celor mai mortale boli. Al doilea numai după boala ischemică. Anul trecut, în 2021, 6,7 milioane de persoane au murit din cauza diabetului.

În același timp, după cum probabil știți, diabetul este încă o boală incurabilă și, prin urmare, tot mai mulți oameni vor muri din cauza acesteia. Mai mult, stilul de viață modern și ecologia influentează doar acest lucru.

Ce au făcut experții germani? Au schimbat abordarea bolii în sine. Acum forțele sunt îndreptate nu spre tratamentul bolii (care nu poate fi vindecată), ci spre întărirea corpului. Adică, diabetul unei persoane răm'ne, dar toate simptomele sale dispar și, cel mai important, distrugerea organelor interne se oprește (adică sunt inhibate consecințele bolii, din care pacienții mor cel mai adesea).

Terapia cu potasiu, care este utilizată în prezent în 98% din clinicile germane, arată o eficiență foarte bună în susținerea organismului.

Prezentator: „Această abordare nu este practicată în clinicile noastre?”

Galina Păltinean: Trebuie să recunoaștem că avem o situație mult mai proastă cu tratamentul diabetului. Primii au fost educați în anii 90 și vă amintiți cum a fost - notele au fost puse nu pentru cunoaștere, ci pentru bani. Iar ultimii, adică experții mai în v'rstă, nu vor să învețe nimic nou – tratează diabetul în mod vechi cu remedii învechite. Toate aceste remedii au fost mult timp considerate învechite și ineficiente.

Și o altă diferență importantă între medicina germană și a noastră este că companiile de asigurări plătesc pentru tratamentul oamenilor de acolo. Și sunt direct interesați să facă tratamentul eficient. Pacienții noștri plătesc singuri, astfel înc't experții nu sunt deosebit de interesați să facă o persoană sănătoasă. Dimpotrivă, este mai profitabil pentru ei să țină o persoană bolnavă.

În situația de astăzi, un diabetic, de fapt, are o singură cale de ieșire – să fie tratat independent.Mai mult, dacă vorbim despre tratamentul cu potasiu, atunci va fi destul de ieftin.

Prezentator: "Ne puteți spune care este esența utilizării potasiului în diabet? Cum ajută la normalizarea stării unui diabetic?"

Galina Păltinean: Vedeți care este esența abordării. Sarcina principală a tratării diabetului zaharat este reducerea nivelului de zahăr (glucoză) din s'nge. Defalcarea glucozei are loc în timpul glicolizei. Acest proces însuși este destul de complicat, așa că nu voi descrie chimia, pe care numai specialiștii o vor înțelege. Voi spune doar că glicoliza constă în 2 faze - oxidarea inițială a glucozei și oxidarea completă a glucozei. La r'ndul său, fiecare fază constă din mai multe etape.

A zecea etapă a celei de-a doua faze este responsabilă pentru c't de eficient este utilizată insulina. În timpul acesteia, fosfații obținuți ca urmare a etapelor anterioare sunt transferați în PEP și ADP. O astfel de reacție chimică este posibilă numai în prezența ionilor de potasiu. Cu c't sunt mai mulți ioni de potasiu, cu at't este mai eficientă reacția cu participarea insulinei. Diabeticii au puțină insulină, ca urmare, se consumă o mulțime de ioni de potasiu – de aceea ABSOLUT TOȚI DIABETICII SUNT ÎNTOTDEAUNA DIAGNOSTICAȚI CU DEFICIT DE POTASIU ÎN ORGANISM!

Tratamentul cu potasiu implică o administrarea suplimentară de ioni de potasiu. Ca urmare, glucoza este defalcată mult mai eficient – nivelul acesteia în s'nge scade. De fapt, cu alte cuvinte, administrarea de potasiu poate reduce rezistența (toleranță) la insulină. Desigur, acest lucru nu înseamnă că puteți m'nca imediat dulciuri în kilograme. Nu. Dieta răm'ne, dar persoana se simte considerabil mai bine, în plus, consecințele periculoase ale diabetului sunt aproape complet inhibate.

[Image: img]  

Prezentator: „Spuneți, vă rog, cum se iau corect potasi”

Galina Păltinean: Există un remediu german foarte bun, care nu are analogi. Se numește Diaform+. Conține nu potasiu însuși, ci ioni de potasiu – exact ceea ce au nevoie diabeticii. Mai mult, potasiul este conținut sub formă de extracte de plante, ceea ce crește biodisponibilitatea acestuia (potasiul uscat este slab absorbit, adică dacă îl măn'nci cu linguri, nu va funcționa, este nevoie de potasiu ușor digerabil).

În plus față de potasiu, acest remediu conține macronutrienți utili pentru diabetici. Le voi evidenția pe cele principale:

Resveratrol 

Este necesară creșterea sensibilității țesuturilor la insulină. Îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular. 

L-arginina 

Servește ca un precursor necesar pentru sinteza proteinelor și a multor molecule importante din punct de vedere biologic  

Cromul 

Reduce pofta de dulciuri. Îmbunătățește efectul insulinei. 

Extract din frunze de măslin 

Crește vindecarea țesuturilor în caz de leziuni, promovează vindecarea ulcerelorr 

Moderatoare: De unde se poate cumpăra Diaform+? Este v'ndut în farmacii? Care este costul său? Ați spus că această terapie este disponibilă tuturor, este adevărat?

Galina Păltinean: Singurul loc unde poate fi achiziționat este site-ul oficial al Endocrinologiei din Rom'nia. Am cumpărat un lot de acest medicament acum 2 luni. Îl folosim în mod activ în tratamentul pacienților noștri și, de asemenea, vindem medicamentul prin intermediul site-ului web.

Apropo, acum există un program preferențial, conform căruia îl distribuim pentru 159,00 RON. Fără niciun beneficiu - vrem să-l încerce c't mai mulți diabetici (inclusiv pensionari).

Aflați mai multe despre cum să obțineți medicamentul:

  1. Trebuie să accesați site-ul oficial și să trimiteți o cerere.
  2. După aceea, consultantul nostru de Endocrinologie vă va suna înapoi. Veți putea să-i spuneți ce simptome de diabet aveți. El va cere, de asemenea, adresa la care trebuie livrat medicamentul.
  3. În 1-2 zile va trebui să vii la oficiul poștal și să primești coletul.
Și încă o dată vreau să spun despre eficacitatea medicamentului. Deținem statistici în clinica noastră. Iată rezultatele utilizării Diaform+ timp de 2 luni.

  1. Normalizarea nivelului de zahăr din s'nge fără a lua insulină – 96% dintre pacienți
  2. Excretarea sigură a produselor metabolice – îmbunătățirea ficatului și a rinichilor) - 98% dintre pacienți
  3. Îmbunătățirea stării vaselor de s'nge și a inimii – 93% dintre pacienți
  4. Scăderea frecvenței urinării – 98% dintre pacienți
  5. Restaurarea funcției sexuale – 87% dintre pacienți
  6. Lipsa efectelor secundare de la administrarea medicamentului – 100% dintre pacienți
După cum puteți vedea, eficacitatea medicamentului este foarte mare și poate fi luat acasă.

Important! S-a ajuns la concluzia că   și   mai sunt cele mai bune perioade pentru a începe tratamentul pentru diabet. Datorită stabilizării temperaturii medii, metabolismul accelerează, circulația s'ngelui în organism crește, fluxul de s'nge și oxigen către organele interne crește, efectul utilizării capsulelor crește. Recuperarea de la diabet zaharat, precum și bolile concomitente, are loc cu 58% mai repede dec't s-ar înt'mpla în orice alt moment al anului. Restaurarea funcțiilor corpului are loc 100% pe parcursul întregului tratament.

Vă felicităm!  
Aţi primit o reducere de -50% pentru Diaform+!

OK
Atenţie!

Portalul nostru oferă o reducere pentru Diaform+. Încercaţi-vă norocul şi apăsaţi pe butonul "SPIN". Dacă vă v-a zîmbi norocul veţi putea comanda medicamentul cu un preţ încă mai scăzut! Succes!

[Image: img]  
[Image: img]   SPIN  
[Image: img]  
Reducere!   78     39    Începutul promoției  
Promoția se termină  

Cantitatea produsului este limitata, grăbiți-vă să comandați p'nă nu e prea t'rziu!
Reducerea dvs. expiră peste:
10  : 00 

* Funcționează asupra mărfurilor în limitele unui canal de distribuţie

Fiți atenți, oferta este limitată și e valabilă p'nă 29.04.2021    Comentarii: 

[Image: image]  
Anatolie Berdianu   Am primit deja acest remediu în cadrul programului. Am fost tratat timp de o săptăm'nă, zahărul nu a crescut deloc în această săptăm'nă.
[Image: image]  
Larisa Luchian    Am luat pentru mine acum trei zile. Nu m-aș fi g'ndit niciodată că ar putea ajuta! Am decis să comand pentru că este ieftin. Ei bine, nu vreau să mor devreme deloc.
[Image: image]  
Igor Olariu   Am comandat pentru mama mea, am luat ieri și acum este tratată. Chiar pentru 159,00 RON! Și experții nu au ajutat-o deloc înainte de asta
[Image: image]  
Irina Micleușanu   Există haos și groază în clinici. Nu merg acolo de mult timp, totuși este inutil. În cele private, înșală, pur și simplu fără opțiuni. Este bine că au mai rămas experți cinstiți...
[Image: image]  
Tatiana Țugui     Am citit articolul și am decis imediat să comand să-l încerc. Am suferit de diabet timp de 5 ani, în fiecare an se înrăutățește doar.
[Image: image]  
Eugen Postolache   Am comandat pentru mine și soția mea, în timp ce desfășoară promoția. Ambii luăm curs și ambii ne simțim mai bine în fiecare zi! Zahărul nu a sărit deloc pentru a doua zi. În clinici, experții au devenit astfel înc't este înfricoșător să meargă la ei.
[Image: image]  
Andrei Trifan   Am comandat un curs pentru mine, ar trebui să-l livreze în 3 zile. Aștept.
[Image: image]  
Oleg Buiucli   De asemenea, am lăsat o cerere pentru remediu, ar trebui să-l aducă în c'teva zile.
[Image: image]  
Natalia Droban   Rezultatul chiar a depășit așteptările mele. Întregul curs a durat 1,5 luni, acum sunt 100% sănătoasă!
[Image: image]  
Elena Culea    Astăzi, literalmente doar am participat la un program special. Există condiții excelente acolo, grăbiți-vă! Au sunat foarte repede și au confirmat comanda. Este înfricoșător să trăiești cu diabet.
[Image: image]  
Olga Mocanu   At'ta timp c't am fost tratată pentru diabet, nimic nu a ajutat niciodată. Acesta este primul remediu cu adevărat de lucru cu care am avut noroc. Vă mulțumesc foarte mult :)
[Image: image]  
Otilia Cotun   Am folosit medicamentul timp de 2 săptăm'ni. Sunt mereu veselă, plină de energie. Iar înainte de asta, am fost ca o bătr'nă pe jumătate moartă. Medicamentul este excelent!
COMANDĂ Diaform+
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Textise: Back to top

This text-only page was created by Textise (www.textise.net) © Textise - CPC LLC
To find out more about our product, visit Textise.org.