Are you a webmaster? Find out how to easily add Textise to your web site.


This page has been Textised!
The original page address was https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/12/haagse-zaken-18-overleeft-rutte-iii-2019-a3489353?share=1

Podcast
N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Haagse Zaken: Overleeft Rutte III 2019?
2019 wordt een spannend jaar voor Rutte III. Hoe groot is de kans dat dit kabinet het einde van het jaar niet haalt? En wie heeft er belang bij een eventuele val?

   
  • Lamyae Aharouay
  • Guus Valk
  • Petra de Koning
  • Barbara Rijlaarsdam
    12 januari 2019
2019 wordt een spannend jaar voor Rutte III. Na de Provinciale Statenverkiezingen heeft de coalitie waarschijnlijk geen meerderheid in de Eerste Kamer meer. Ook moeten er nog een paar belangrijke beslissingen worden genomen over onder andere de pensioenen en natuurlijk het klimaat. Ligt een kabinetscrisis op de loer?

Hoe groot is de kans dat Rutte III het einde van het jaar niet haalt? En wie heeft er belang bij een eventuele val? In deze aflevering bespreekt Lamyae Aharaouy de struikelblokken van Rutte III met Barbara Rijlaarsdam, Petra de Koning en Guus Valk.

U kunt de deze achttiende aflevering van Haagse Zaken in de player hierboven beluisteren (en u hier abonneren via iTunes). We zijn benieuwd wat u vindt.

Luister ook naar de vorige aflevering van Haagse Zaken: De grote terugblikshow 2018.  
Opmerkingen? Mail ons
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. U kunt ons ook anoniem een tip geven.


Toevoegen aan
+  verzameling
Meest gelezen
Lees ook deze artikelen


  Textise: Back to top

  This text-only page was created by Textise (www.textise.net) © Textise - CPC LLC
  To find out more about our product, visit Textise.org.